Over Nedflex Nijmegen

Over Nedflex Nijmegen

Nedflex Nijmegen is flexpartner voor MKB, Horeca en de Agrarische sector. En voor werkzoekenden in de regio Nijmegen, zijn wij dat uitzendbureau dat net wat verder gaat om iemand de juiste baan te bezorgen.

Een flexbedrijf met decennia ervaring...

Nedflex Nijmegen bestaat vijf jaar, maar het team erachter beschikt over tientallen jaren ervaring met uitzenden, werving & selectie, payroll en backoffice dienstverlening. Door de jaren heen hebben wij talloze bedrijven en instellingen mogen voorzien van personeel en hebben wij ondernemers in de horeca en agrarische sector mogen ontzorgen op het gebied van personeelsbeleid. Ook verzorgen wij inmiddels de backoffice van diverse collega-uitzendbureaus.

…dat helpt mee te bewegen met veranderingen

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener en flexpartner die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen decennia is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden, zodat ondernemingen en instellingen over voldoende flexibiliteit blijven beschikken. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op.

Hoe we dit doen en wie we zijn? We leggen we graag persoonlijk uit.

Certificeringen

Nedflex is officieel partner van Koninklijke Horeca Nederland, RECRON en LTO Seizoenarbeid. Nedflex is ISO 9001:2015 gecertificeerd en beschikt over het NEN 4400-1 certificaat van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en is tevens VCU-gecertificeerd. Daarnaast is Nedflex lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU).

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Wie zijn wij

Nedflex Nijmegen wordt geleid door Nijmegenaar Roald Bergamin, een zeer ervaren specialist op het gebied van uitzenden, payroll en backoffice. Achter hem staat een 60-koppig team van Nedflex om u te helpen!

Werken bij Nedflex

Ben je geïnteresseerd ons bedrijf en zou je wel bij Nedflex Nijmegen of de Nedflex Groep willen werken? Dat vinden we leuk om te horen.

De unieke werkwijze van Nedflex Nijmegen

De pijlers van onze werkwijze zijn transparantie, klantgerichtheid, de drang om te ontzorgen en de bereidheid om altijd maatwerk leveren. Op deze pagina leggen wij aan bedrijven en ondernemers uit wat ze van ons kunnen verwachten. Ben je een kandidaat, en ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Klik dan hier!

BACK TO WORK

Ben jij er al klaar voor? Langzaam komen er meer versoepelingen. Maar ben jij al wel echt goed voorbereid op het moment dat alles weer open mag? Dit is het moment om ervoor te zorgen dat je straks onbezorgd de deuren kunt opengooien en het...

Wil je weten of jij het beste uit jouw CV haalt?
Deel jouw CV en wij geven tips die helpen bij je sollicitaties!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures