Uitzendkrachten voor de retail sector

Nedflex Nijmegen ontzorgt winkeliers, retail ondernemers en supermarkten in de stadsregio Nijmegen met hun personeelsbeleid. We hebben veel ervaring in de retail en hebben onze dienstverlening toegespitst op deze mooie sector. We helpen retailers om pieken en dalen op te vangen en hun planningen gevuld te houden. Daarnaast ontzorgen we winkeliers en supermarkten door de verloning en contractadministratie rond hun flexibele schil te verzorgen en helpen we hen met het werven en selecteren van medewerkers voor openstaande vacatures.

Uitzendkrachten voor de retail

Als uitzendbureau leveren wij doorlopend uitzendkrachten aan winkels en supermarkten in Nijmegen en de omliggende regio. We helpen talloze retail ondernemers en -ketens om pieken en dalen op te vangen. Ook helpen we hen door ervoor te zorgen dat we altijd mensen beschikbaar hebben, wanneer er onverhoopt een gaatje in de planning is. Vervanging nodig bij ziekte? Wij regelen het snel, want we weten hoe belangrijk flexibiliteit is in de retail. We beschikken over een goedgevulde database met zowel enthousiaste starters als mensen die veel ervaring hebben met het werken in winkels.

Indien gewenst kunnen we voor u een flexpool opzetten, die we vullen met gedreven tijdelijke krachten die bij uw bedrijf passen en die voldoen aan het profiel dat u voor ogen heeft.

Werving & selectie voor retail ondernemingen

Nedflex Nijmegen is zeer bedreven in het werven & selecteren van medewerkers voor de retail sector. We kunnen u helpen om specifieke vacatures, zowel op MBO, HBO als WO niveau, snel in te vullen. We beschikken over een groot netwerk en weten waar (en hoe) we geschikte kandidaten kunnen vinden. U kunt bij ons terecht voor de gehele werving en selectie van (tijdelijke) starters en specialisten tot 5 jaar werkervaring. Wij werken met een vaste, scherpe wervingsfee en gaan sowieso altijd uit van het no cure, no pay principe. Wilt u meer weten over werving en selectie door Nedflex Nijmegen? Klik dan hier of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Payrolling voor retail ondernemers

Met onze ontzorgende payroll dienstverlening bieden we retail ondernemers de kans om tijd en geld te besparen. Door het juridisch werkgeverschap van uw flexibele krachten op ons te nemen, dit noemen we payrolling, zijn wij verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie van uw winkelmedewerkers. Onze ervaren backoffice zorgt er meteen voor dat dit tot in de puntjes is geregeld en dat is wel zo prettig, zowel voor u als uw medewerkers. Payrolling houdt ook in dat wij juridisch verantwoordelijk zijn. U bepaalt wie u aanneemt en hoeveel hij of zij verdient, en daarnaast blijft u verantwoordelijk voor de planning en het soort werk dat de flexibele kracht doet. Wij regelen alle juridische zaken én zijn bovendien degene die de arbeidsrechtelijke risico’s draagt in het geval van ziekte.

Wat Nedflex Nijmegen anders maakt dan andere bedrijven die payrolling aanbieden, is het feit dat wij, als onderdeel van de Nedflex Groep, u ook kunnen helpen met vragen op het gebied van arbeidsrecht en HR management. Als u samenwerkt met Nedflex Nijmegen, breidt u uw administratieve team uit met een reeks specialisten – zonder dat u daar extra voor betaalt.

Waarom winkeliers kiezen voor Nedflex Nijmegen

Dit zijn enkele voordelen die wij u, als flexpartner die gespecialiseerd is in de retail, kunnen bieden:

 • Grote database aan gemotiveerde uitzendkrachten
 • Altijd snel een geschikte tijdelijke kracht
 • Ondersteuning bij werving & selectie, zowel vast als interim
 • Administratie en verloning van uw flexibele schil volledig geregeld
  • Lagere administratieve lasten
  • Goed werkgeverschap gegarandeerd
  • Geen werkgeversrisico’s
 • Altijd kosteloos en proactief advies op het gebied van juridische zaken en HR

Nedflex Nijmegen is lid van de ABU

Nedflex Nijmegen is lid van de ABU, de grootste uitzendbond van Nederland. ABU lidmaatschap is voorbehouden aan uitzendondernemingen die netjes volgens de regels werken, transparant zijn en hun zaakjes op orde hebben. Het lidmaatschap van de Algemene Bond voor Uitzenders mag gezien worden als een kwaliteitskeurmerk.

Solliciteer nu op een van onze vacatures

foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
Horeca-kok_web

Leerling kok bij Het Wapen van Bemmel

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures