Werkgevers

Nedflex Nijmegen is een ontzorgende partner voor werkgevers

Met gemotiveerde tijdelijke medewerkers en interim-krachten, werving en selectie en ontzorgende payroll- en HR-dienstverlening, zijn wij er voor werkgevers in de regio groot-Nijmegen.

Flexpartner voor MKB, horeca en de agrarische sector

Flexibiliteit is voor veel ondernemers nu meer dan ooit een voorwaarde voor groei. Het is van groot belang om flexibel om te kunnen gaan met pieken en dalen in het werkaanbod en om mee te kunnen bewegen met zowel de markt als met onvoorziene omstandigheden.

Uw flexibele schil compleet verzorgd

Wij helpen u als ondernemer hierbij, door uw flexibele schil tot in de puntjes te verzorgen. Als partner van Nedflex beschikt u altijd over gemotiveerde mensen wanneer u ze nodig heeft. Ook kunnen we u bijstaan op het gebied van loon- en contractadministratie, geautomatiseerde loonbetaling en vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht en Human Resources. Daarnaast kunnen we u ontzorgen door uw werkgeversrisico’s te verlichten.

Dít is wat we graag doen en waar we goed in zijn. Wij stellen ons op als flexpartner voor werkgevers. Wij ontzorgen bedrijven in alle soorten en maten en in diverse sectoren op het gebied van personeelsbeleid. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in horeca, het MKB en de agrarische sector, zijn wij er voor alle werkgevers in de regio.

Goed werkgeverschap gegarandeerd

Door de jaren heen hebben wij talloze ondernemers zich met de beste bedoelingen zien inspannen om een goede werkgever te zijn. We zien echter ook dat daar best veel bij komt kijken. Niet elke ondernemer is per definitie de ideale werkgever. Daarom helpen wij bedrijven om goed voor hun mensen te zorgen.

Een goede werkgever is zorgvuldig met administratie en uitbetaling, is menselijk, neemt weloverwogen beslissingen, communiceert goed en biedt al zijn of haar medewerkers kansen. Met al deze zaken kunnen wij u helpen, via onze dienst payroll en de ondersteuning die wij bieden op het gebied van arbeidsrechtelijk advies en HR ondersteuning.

Werving & selectie

Nedflex Nijmegen is bedreven in het werven en selecteren van kandidaten voor uw interim-posities en vaste functies. Bent u op zoek naar een vaste medewerker, of naar iemand die een tijdelijke of vaste vacature goed kan invullen? Van starter tot specialist, wij voorzien u snel en doeltreffend van mensen die perfect passen bij uw bedrijf en het functieprofiel dat u heeft opgesteld.

Payrolling

We maken het ondernemers en hun werknemers graag makkelijk. Via onze payrolldienstverlening nemen we alle werkgeverstaken en juridische verplichtingen van u over, zodat u zich kunt richten op het ondernemen zelf. Wilt u dat alles rond uw tijdelijke medewerkers tot in de puntjes is geregeld, zonder dat u risico’s loopt in geval van ziekte en verzuim? Dan is payrolling wellicht iets voor u.

Ontzorgende dienstverlening

Wij ontzorgen onze klanten volledig. We bieden een totaalpakket, waarvan u uiteraard zelf bepaald welke diensten wij uitvoeren. Naast het leveren van goede mensen en payrolling, staan we u ook bij met advies op het gebied van arbeidsrecht en aanverwante onderwerpen. Ook kunt u rekenen op onze ondersteuning op het gebied van Human Resources.

Nog vragen of behoefte aan informatie?

Neem dan direct contact met ons op we helpen u graag!

Aanmelden kandidaten

Presenteer uw bedrijf aan werkzoekenden Bent u doorlopend op zoek naar tijdelijk werknemers en wilt u werkzoekenden in de grote regio Nijmegen kennis laten maken met uw bedrijf? Wij helpen u graag met het vinden van het juiste gekwalificeerde talent!

Vacature online zetten

Uw vacature razendsnel online! Wilt u met enkele minuten werk een groot aantal werkzoekenden in de regio bereiken? Geef uw vacature dan snel en eenvoudig door en wordt opgenomen in onze vacaturebank! En: het is nog gratis ook!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
Horeca-kok_web

Leerling kok bij Het Wapen van Bemmel

Lees meer
Serveerster-koffie_web

Allround medewerker bediening (fulltime en parttime, Bemmel)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures