Uitzendorganisaties die hun backoffice uitbesteden hebben meer tijd, minder kosten en geen risico’s

Uw backoffice uitbesteden bij Nedflex Nijmegen

Wilt u een uitzendbureau starten in Nijmegen? Of bent u al actief als uitzender en wilt u uw backoffice uitbesteden, zodat u meer tijd hebt voor het leveren van de juiste kandidaten? In beide gevallen kunnen wij, als ervaren uitzend- en backoffice specialist, u helpen om uw uitzendbureau succesvol te laten zijn. We zorgen ervoor dat alles omtrent uw backoffice tot in de puntjes is geregeld en we staan altijd klaar om met u te sparren en u van helder advies te voorzien.

Een uitzendbureau starten?

Dan is vrijblijvend een kop koffie met ons drinken wellicht een goed idee. Waarom? Omdat wij al bijna dertig jaar ervaring hebben in deze branche. We leveren al dertig jaar maatwerk op het gebied van flexibiliteit en volgen de ontwikkelingen in de markt en wat betreft wet- en regelgeving op de voet. We kunnen u helpen om een vliegende start te maken met uw uitzendbureau. Hoe we dit doen? Door u te laten profiteren van onze ervaring op het gebied van backoffice en verloning, en door u met raad en daad bij te staan wanneer het gaat om (soms complexe) zaken als arbeidsrecht en cao’s. Wij kunnen ervoor zorgen dat u de handen vrij heeft om uw bedrijf op te bouwen. U kunt direct beginnen met uw netwerk uitbreiden, matches vinden en mensen plaatsen, terwijl wij de backoffice doen en klaar staan om u te adviseren. Ideaal, toch?

Backoffice uitbesteden?

Heeft u al een uitzendbureau in de omgeving van Nijmegen en wilt u gewoon doen waar u goed in bent, namelijk het plaatsen van mensen en het creëren van perfecte ‘matches’? Doe dat, wij regelen de rest. Wij kunnen uw backoffice, oftewel uw volledige loon- en contractadministratie en verloning overnemen. Simpel gesteld: u geeft de uren door, wij doen de rest. Wij hebben al bijna dertig jaar ervaring als uitzendbureau én backoffice partner. Wij weten wat uitzendbureaus nodig hebben om goed en efficiënt te kunnen werken. Als u ervoor kiest om uw backoffice uit te besteden bij Nedflex Nijmegen, dan ontzorgen we u volledig, zodat u uw handen vrij heeft om gewoon te ondernemen en zoveel mogelijk mensen te plaatsen.

Talloze uitzendbureaus kozen ervoor hun backoffice uit te besteden bij Nedflex Nijmegen. Waarom? Omdat onze dienstverlening tot de meest complete in de branche behoort. Download ons informatiepakket en oordeel zelf.

In het kort: waarom uw backoffice uitbesteden?

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van uw backoffice? Als ervaren partner van uitzendbureaus zetten we dit graag voor u op een rijtje. Let wel: een aantal van deze voordelen gelden alleen als u ervoor kiest uw backoffice uit te besteden bij Nedflex Nijmegen. Uit onderzoek blijkt dat ons backoffice pakket tot de meest uitgebreide in Nederland behoort!

Wij nemen de volledige personeelsadministratie van uw over. Contracten opstellen, het uitbetalen van lonen en doorbetaling bij ziekte: wij regelen het. U geeft aan waar uw kandidaten werken, voor welk loon en tegen welk tarief – en that’s it.

Hoe richten we de samenwerking in?

 • Wij regelen uw personeelsadministratie;
 • U krijgt een vaste contactpersoon en vaste interne afdeling;
 • U krijgt een maandelijkse nieuwsbrief met de belangrijkste wijzigingen en ontwikkelingen binnen de uitzendbranche;
 • U krijgt jaarlijks seminars en kennisworkshops;
 • Per maand plaatsen we uw twee belangrijkste vacatures op onze website + Indeed;
 • Uzelf en uw uitzendkrachten maken gebruik van een op maat gemaakt, gebruiksvriendelijk en state-of-the-art online portaal.

De voordelen van samenwerken met Nedflex Nijmegen

 • Via Nedflex bent u volledig gecertificeerd ABU-lid
 • Uw winst direct inzichtelijk en wekelijks voorgefinancierd Lonen per week of vierwekelijks voorgefinancierd
 • Geen risico's m.b.t. juridisch werkgeverschap (fase A, B en C)
 • Zeer lage factoren door collectieve verzekeringen en lage premies
 • Werken op no cure no pay basis
 • U bent altijd op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving
 • De kennis en expertise van de gehele Nedflex Groep staat uw beschikking

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw backoffice?

Download dan onze brochure. Dat staat werkelijk alles in dat u ooit wilde weten over het uitbesteden van uw backoffice, de kosten, en wat we allemaal voor u doen. U kunt onze brochure hier downloaden of ons bellen. We maken graag een geheel vrijblijvende afspraak met u, om u met een goede bak koffie of thee alles te vertellen over de voordelen van samenwerken met een ervaren flexbedrijf.

Solliciteer nu op een van onze vacatures

NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures