Vacatures voor jou

Jij bent op zoek naar werk? Goed dat je hier bent. Want als hét uitzendbureau voor de regio Nijmegen kunnen we je daar goed mee helpen!

Zoek jij een baan in Nijmegen?

Top, we hebben een breed aanbod van interessante functies in de regio Nijmegen. Op deze pagina hebben we de nieuwste vacatures voor je op een rijtje gezet. Deze lopen uiteen van bijbanen in de avonduren, weekenden of tijdens je studie tot parttime banen en tijdelijke functies waar je al wat ervaring voor nodig hebt en die perfect passen bij mensen die net klaar zijn met studeren. Onze nieuwste vacatures vind je hier en via de button rechts kom je direct bij ons gehele vacatureaanbod.

Het meest actuele vacatureaanbod van regio Nijmegen

Waarom wij je goed kunnen helpen? Omdat wij een zeer ervaren uitzendbureau zijn, dat er is voor Nijmegen en de Nijmegenaren. Wij kennen de stad, de bedrijven en het actuele vacatureaanbod. We weten wie waar behoefte aan heeft. Als jij aan het werk wilt in of rond Nijmegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Uitzendwerk, parttime of een interim-functie?

Of je nu op zoek bent naar het meer typische uitzendwerk, een parttime baan of een interim-functie in de regio, wij gaan actief voor je op zoek. Wij hebben een breed netwerk aan bedrijven in verschillende sectoren, die geregeld mensen zoeken. Wil je dat wij direct voor je aan het werk gaan? Upload dan nu je CV, of neem contact met ons op.

Ik wil werken als uitzendkracht!

Ben jij op zoek naar een uitzendbaan? We hebben een mooi en zeer uiteenlopend aanbod aan functies in diverse sectoren, waaronder de horeca, agrarische sector, bouw, retail en maakindustrie. Wil je graag alleen in één van deze branches werken, omdat je dat leuk vindt of er goed in bent? Kijk dan hier voor specifieke vacatures in jouw sector! Sta je open voor verschillende tijdelijke functies? Ga dan snel naar ons vacatureoverzicht, schrijf je in of neem contact met ons op!

Ik wil een parttime baan!

Wil jij liever een parttime functie voor enkele dagen of dagdelen in de week bij één werkgever? Ook daar kunnen we je goed bij helpen. Je kunt hier ons actuele vacatureaanbod bekijken. Nóg beter is ons direct bellen of mailen. Waarom? Omdat we dan actief voor je op jacht kunnen gaan naar een leuke functie die bij je past. En, niet onbelangrijk, bij een werkgever die bij je past!

Ik ben beschikbaar voor een interim opdracht!

De afgelopen jaren is de vraag naar goed opgeleide interimmers sterk toegenomen, zowel bij overheidsinstellingen als in het bedrijfsleven. Wendt jij je skills het liefst aan voor leuke projecten, of wil je graag verschillende klussen doen voor verschillende werkgevers? Wij hebben veel werk voor mensen die op zoek zijn naar een interim-functie. Bel of mail ons en we gaan kijken welke organisaties mooie interim-opdrachten klaar hebben liggen voor serieuze professionals.

Zit jouw baan er niet tussen?

Zit jouw ideale baan er niet tussen, maar wil je wel graag werken bij een bedrijf of instelling in de regio Nijmegen? Wil je dat wij jou, je cv en je ervaring onder de aandacht brengen bij de vele bedrijven waar wij mee samenwerken? Upload je CV of neem contact met ons op!

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op. We maken graag kennis met je, om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!

Wil je weten of jij het beste uit jouw CV haalt?
Deel jouw CV en wij geven tips die helpen bij je sollicitaties!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures