Ontzorgende dienstverlening

Ontzorgende dienstverlening

Nedflex Nijmegen is meer dan een uitzendbureau. Wij zijn flexpartner voor MKB, horeca en de agrarische sector. We helpen ondernemers in deze sectoren aan goed personeel en ondersteunen hen in hun personeelsbeleid met onze ontzorgende dienstverlening.

Ontzorgende dienstverlening voor ondernemers

De vele ondernemers die wij dagelijks spreken, hebben één ding gemeen: ze zijn goed in wat ze doen. In veel gevallen zijn ze zelfs specialist in hun eigen vakgebied. Net als wij.

Tegenwoordig wordt er op het gebied van werkgeverschap veel van ondernemers gevraagd. We horen regelmatig van ondernemers uit Nijmegen en omstreken, dat ze het gevoel hebben dat ze ook arbeidsrechtspecialist moeten zijn. En HR-manager. En recruiter. Daarom is het goed om te weten dat er bedrijven als Nedflex Nijmegen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden, werving en selectie, HR-management, arbeidsrecht en werkgeverschap.

Wij zetten ons, met liefde voor óns specialisme en de regio in voor Nijmeegse ondernemers die gewoon willen blijven ondernemen. Uw randzaken zijn onze kerntaken. En die nemen we dus graag uit handen.

  • Heeft u een vacature en bent u op zoek naar een gedreven persoon, die perfect bij uw bedrijf past? Wij helpen u graag met uw werving en selectie en leveren op korte termijn enkele geschikte kandidaten;
  • Bent u op zoek naar extra handen, of een aanvulling voor uw flexibele schil? Als lokaal uitzendbureau hebben we een goed gevulde database van gedreven mensen die de handen graag uit de mouwen steken;
  • Wilt u ondersteuning op het gebied van human resources, loon- en contractadministratie, werkgeverschap of arbeidsrecht? Say no more. Als ervaren payroll en HR-specialist staan we voor u klaar.

Ontzorgende dienstverlening voor uitzendbureaus

Wilt u gewoon doen waar u goed in bent, namelijk het plaatsen van mensen en het creëren van perfecte ‘matches’? Doe dat, wij regelen de rest. Als onderdeel van Nedflex, een middelgroot, modern en landelijk opererend flexbedrijf dat gespecialiseerd is in backoffice ondersteuning, kunnen wij uw volledige loonadministratie en verloning overnemen. U geeft de uren door, wij doen de rest. Wij zijn die servicegerichte backoffice partner die weet wat uitzendbureaus nodig hebben en hoe ze werken. We weten hoe we u kunnen ontzorgen, zodat u de kans krijgt om al op korte termijn een omzetstijging te realiseren.

Interessant? In dat geval nodigen we u graag uit voor een kop koffie om onze ontzorgende en zeer veelomvattende backoffice dienstverlening te bespreken.

Hoe werkt Nedflex Nijmegen

Ieder samenwerkingsverband is weer anders, daarom pakken we het elke keer ook anders aan. Waar sommige partners behoefte hebben aan veel informatie en advies, hebben andere weer liever dat alleen de werkgeversrisico’s uit handen wordt genomen. Wat er ook is, wij passen ons aan naar uw wens. Als er iets is, regelen wij dat. Persoonlijk, betrouwbaar en betrokken. Ons werk als flexpartner is namelijk mensenwerk en daarom, wat ons betreft, ook altijd maatwerk.

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Nedflex voor de horeca

Wij houden van de horeca. We zijn er trots op, dat we al talloze horecaondernemers hebben kunnen helpen met onze ontzorgende dienstverlening. Dat we hen mogen voorzien van goed personeel, en dat we goed voor hun mensen zorgen middels onze uitgebreide payroll dienstverlening. Maar ook dat we hen met raad en daad bij kunnen te staan op het gebied van arbeidsrecht en HR. Nedflex Nijmegen: trotse flexpartner van de horeca.

Flexpartner voor agrarisch ondernemers in Gelderland

Nedflex Nijmegen is al sinds jaar en dag een vertrouwde partner voor agrarisch ondernemers. Wij helpen agrarische bedrijven aan gemotiveerde mensen tijdens de piekperioden, van extra handjes voor enkele dagen tot krachten die u wekenlang dagelijks helpen.

Nedflex voor de bouw

Heeft u extra mensen nodig voor uw bouwproject? Wij helpen u graag. Nedflex Nijmegen is al jaren een betrouwbare partner voor bouwbedrijven in de regio Nijmegen. Wij kunnen u voorzien van gemotiveerde vakkrachten en allround medewerkers, zodat u over voldoende mankracht beschikt om uw project tijdig af te ronden.

Uitzendkrachten voor de retail sector

Nedflex Nijmegen ontzorgt winkeliers, retail ondernemers en supermarkten in de stadsregio Nijmegen met hun personeelsbeleid. We hebben veel ervaring in de retail en hebben onze dienstverlening toegespitst op deze mooie sector. We helpen retailers om...

Solliciteer nu op een van onze vacatures

NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures