We helpen je werk te vinden dat bij jou past

We helpen je werk te vinden dat bij jou past

Jij bent op zoek naar leuk werk dat echt bij je past. Een bijbaantje naast je studie, een parttime- of interim-functie… Hoewel onze vacaturebank goed gevuld is, kan het zijn dat jouw beoogde functie er niet tussen staat. In dat geval, lijkt het ons het beste, als je ons gewoon aan het werk zet! Schrijf je in als werkzoekende en wij gaan voor jou op zoek naar die leuke baan.

Schrijf je in en laat ons voor je op zoek gaan

Uitzenden, arbeidsbemiddeling, detachering, werving & selectie, hoe je het ook noemt: het is mensenwerk. Vinden wij. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering, goede begeleiding en zorgen we ervoor dat alles, van loonstrook tot jaaropgave, gewoon voor elkaar is. Wij gaan uit van jou – van jouw voorkeuren, jouw wensen en jouw kwaliteiten. Want of je nu veel werkervaring hebt of niet, wij kijken vooral naar welke competenties je hebt en in welke functie jij het beste tot je recht kunt komen.  

Ons volledige vacatureaanbod vind je hier. Ben je op zoek naar een tijdelijke baan of interim-functie? Ook hierbij kunnen we je helpen. Schrijf je in en upload je cv, of neem contact met ons op.

Van ons, voor jou: 5 tips voor je sollicitatiegesprek

Omdat we blij zijn met je interesse in Nedflex Nijmegen, en omdat we ervan overtuigd zijn dat je ze nodig zult hebben, krijg je alvast iets van ons: 5 tips voor je eerstvolgende sollicitatiegesprek. Onze HR-experts hebben al veel sollicitanten op gesprek gehad; dit zijn dus fouten die vaak voorkomen. En daar behoeden we je graag voor.

1. Lees je niet alleen in over de functie, maar ook over het bedrijf en hun producten of diensten

Weet wat het bedrijf doet en waar het voor staat (en natuurlijk voor welke vacature je op gesprek komt). Je hoeft natuurlijk niet alle ins en outs te weten (daar kom je tijdens het gesprek vanzelf achter door de juiste vragen te stellen, wat overigens óók een tip is), maar als je iets van je kennis over het bedrijf kunt laten zien, dan heb je echt een streepje voor.

2. Weet met wie je het gesprek hebt

Inkoppertje? Mwah. We zien dit vaak fout gaan. Dus: controleer vooraf altijd even met wie je het gesprek hebt, want dat is doorgaans niet de eerste persoon die je daar tegenkomt. En het komt niet echt professioneel over als je tijdens het aanmelden bij de receptie geen idee hebt naar wie je moet vragen.

3. Laat negativiteit lekker thuis

Zorg dat je positief overkomt. Wat de reden ook is voor je sollicitatie, vermijd negativiteit. Ben je op zijn zachtst gezegd niet te spreken over je vorige functie, werkplek, baas of collega? Dat is jammer, maar: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Spreek nooit kwaad over je vorige werkgever, het vertelt degene met wie je het gesprek hebt alleen maar dat je bij de functie na deze misschien ook vervelende dingen over hen gaat zeggen. Hou het positief, en straal dit ook uit. Neem een actieve houding aan, dus rechtop zitten (in plaats van onderuitgezakt op je stoel te hangen). Leg je armen op tafel of in je schoot. En weet: gekruiste armen staan voor een gesloten, vaak negatieve houding.

4. Zorg dat je op tijd komt

Weer ogenschijnlijk een open deur, maar toch gaat het nog lang niet altijd goed. Zorg dat je op tijd op je afspraak verschijnt, maar meld je ook niet veel te vroeg. Ongeveer 5-10 minuten voor de afspraak is prima. Bereid je voor; bedenk je hoe lang de reistijd is en probeer rekening te houden met mogelijke vertraging door files, openstaande bruggen of niet op tijd rijdende treinen. Je zit liever wat langer in je auto of op een bankje in de buurt, dan dat je je nieuwe werkgever op jou laat zitten wachten.

5. Wees eerlijk

Wees eerlijk over de werkervaring die je hebt opgedaan en de diploma’s die je behaald hebt. De waarheid komt altijd wel naar boven. Veel dingen zijn controleerbaar of komen aan het licht door een scherpe vraag. En je wilt al helemaal niet dat men er op de werkvloer achter komt dat je niet helemaal eerlijk bent geweest over je skills. Een werkgever vindt het vaak alleen maar goed als je laat zien dat je wilt investeren in je eigen ontwikkeling wanneer je nog niet over alle kennis en ervaring beschikt.

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Vacatures voor jou

Jij bent op zoek naar werk? Goed dat je hier bent. Want als hét uitzendbureau voor de regio Nijmegen kunnen we je daar goed mee helpen! Zoek jij een baan in Nijmegen? Top, we hebben een breed aanbod van interessante functies in de regio Nijmegen. Op deze pagina hebben we de nieuwste vacatures...

Werk in jouw sector

Heb je veel ervaring binnen een bepaalde sector, zoals de horeca? Ben jij helemaal in je element in de bouw? Nedflex Nijmegen heeft veel ervaring met het invullen van tijdelijke functies en vacatures in de horeca, agrarische sector, bouw en retail. Als jij graag in één van deze branches werkt, dan hebben wij altijd werk voor jou in jouw sector.

Wil je weten of jij het beste uit jouw CV haalt?
Deel jouw CV en wij geven tips die helpen bij je sollicitaties!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

shutterstock_659679115

Medewerker bediening (parttime, Grave)

Lees meer
shutterstock_684202219

Allround medewerker bediening (parttime, Fulltime Grave)

Lees meer
Serveren-diner_web

Chef bediening (fulltime, Grave)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures