Werving & selectie

Nedflex Nijmegen is gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten voor interim-posities en vaste functies. Van starter tot specialist, wij voorzien u snel en doeltreffend van mensen die perfect passen bij uw bedrijf en het functieprofiel dat u heeft opgesteld.

Het antwoord op uw wervingsvraagstuk

Bent u op zoek naar een vaste medewerker, of naar iemand die een tijdelijke of vaste vacature goed kan invullen? Wilt u iemand die nog jarenlang door kan groeien binnen uw bedrijf, of heeft u iemand nodig die van wanten weet en die er van meet af aan ‘staat’? Wij pakken uw wervingsvraagstuk graag op en gaan met bevlogenheid voor u aan de slag.

Als ervaren flex- en HR-partner van tientallen bedrijven bieden wij bewezen kwaliteit op het gebied van werving en selectie. We zoeken zowel binnen ons uitgebreide netwerk als daarbuiten en selecteren de meest geschikte kandidaten uit de markt. Binnen afzienbare tijd presenteren we u enkele passende kandidaten die voldoen aan het geschetste functieprofiel.

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Nedflex Nijmegen, dan kiest u voor:

  • Hulp van een ervaren werving- en selectiespecialist;
  • Een korte doorlooptijd;
  • Vlotte, duidelijke communicatie;
  • Transparante prijsstelling en een all-in tarief.

Overweegt u om uw wervingsvraagstuk uit te zetten bij Nedflex Nijmegen? Mooi, we gaan graag voor u aan de slag! Neem contact met ons op en informeer (geheel vrijblijvend uiteraard) naar de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Het vertrekpunt voor de zoektocht naar de best mogelijke invulling van uw vacature, is een gedetailleerd functie- en competentieprofiel. Wellicht heeft u dit tot in de puntjes uitgewerkt. Wilt u dat onze werving- en selectie- of HR-specialisten met u meekijken? We doen het graag. Samen komen we snel tot een gedegen functieprofiel. Op basis van de vastgelegde criteria brengen we de kandidatenmarkt nauwgezet voor u in kaart. Vervolgens gaan we de meest geschikte kandidaten benaderen, selecteren en screenen. We houden u op de hoogte van onze vorderingen en u kunt sowieso wanneer u maar wilt inzage krijgen in elke fase van het werving- en selectieproces.

Ervaren specialisten

Wij zijn al decennia lang succesvol in flex. Een klein, bevlogen en zeer ervaren team staat aan de basis van dit succes. Bij ons heeft u altijd te maken met een ervaren specialist in werving en selectie, die op directieniveau met u kan sparren en die uw wervingsvraagstuk volledig doorgrondt. Ook kunnen wij altijd terugvallen op de ervaring en expertise van de gehele Nedflex groep, dat zich sinds de jaren ’90 heeft ontwikkeld tot een landelijk actieve kennispartner op het gebied van uitzenden, Human Resources Management en arbeidsrecht. Dankzij onze ervaring, brede kennis en focus lukt het ons praktisch altijd om de meest geschikte kandidaten te vinden voor uw vaste of interim vacatures.

Snel en duidelijk

Soms heeft u gewoon snel iemand nodig om de groei of continuïteit te waarborgen, of om te voorkomen dat collega’s overbelast worden. Wij begrijpen dat en kunnen snel schakelen. We beschikken over een breed netwerk aan partners en een zeer goed gevulde database. We kunnen u helpen om het profiel van de ideale kandidaat snel helder te krijgen en we weten waar we de juiste kandidaten kunnen vinden.

Naast een korte doorlooptijd bieden we u ook maximale transparantie. We zijn wars van kleine lettertjes en bieden u altijd een all-in tarief.

Contact met Nedflex Nijmegen

Ondersteuning gezocht bij uw werving en selectie? We helpen u graag met de invulling van uw vacature. Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag kennis, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures