Flexpartner voor agrarisch ondernemers in Gelderland

Nedflex Nijmegen is al sinds jaar en dag een vertrouwde partner voor agrarisch ondernemers. Wij helpen agrarische bedrijven aan gemotiveerde mensen tijdens de piekperioden, van extra handjes voor enkele dagen tot krachten die u wekenlang dagelijks helpen.

Gespecialiseerd in de agrarische sector

Wij weten als geen ander hoeveel flexibiliteit er van agrarische ondernemers wordt gevraagd. Als de piepers van het land moeten, dan moeten ze van het land, zo simpel is dat. Als agrarisch ondernemer heeft u voortdurend te maken met veranderende omstandigheden. Want: niets zo veranderlijk als het weer en de Nederlandse wet- en regelgeving.

Nedflex Nijmegen staat klaar om u als agrarisch ondernemer snel te helpen. Met het vinden van tijdelijke krachten of seizoenarbeiders. Met het overnemen van werkgeversrisico’s en het uit handen nemen van de hele papiermolen rondom al uw flexibele krachten. En: met het geven van advies op het gebied van arbeidsrecht en HR.

Waarom Nedflex Nijmegen?

We zeiden het al: Nedflex Nijmegen is al jaren partner van agrarische bedrijven in de regio. Wij ontzorgen hen op vele vlakken en dat doen we met volle overgave. Dit zijn enkele voordelen die wij u, als flexpartner die gespecialiseerd is in de agrarische sector, kunnen bieden:

  • Snel gemotiveerde arbeidskrachten
  • Administratie en verloning rond uw seizoenarbeiders volledig geregeld
    • Lagere administratieve lasten
    • Goed werkgeverschap gegarandeerd
    • Geen werkgeversrisico’s
  • Altijd kosteloos advies op het gebied van juridische zaken en HR

En, neem dit van ons aan: het werkt gewoon prettiger met een partner die weet wat u beweegt en waar u mee te maken heeft. Dáárom Nedflex Nijmegen.

Uitzendbureau voor de agrarische sector

Nedflex Nijmegen is hét uitzendbureau voor agrarische bedrijven in Gelderland. Wij hebben een goedgevulde database vol gemotiveerde mensen, waardoor we snel kunnen schakelen wanneer u om extra handen verlegen zit.

Als partner van LTO Arbeidskracht en tientallen agrarische bedrijven, kennen we deze sector van haver tot gort. We weten wat er van uitzendkrachten gevraagd wordt en we weten op wat voor mensen u zit te wachten. Heeft u voor kortere of langere periode medewerkers nodig met ervaring in werken op het land of in de kas? Wij voorzien u snel en doeltreffend van aanpakkers, van mensen die de handen uit de mouwen willen steken en die zo mee kunnen draaien.

Payrolling in de agrarische sector

Wij helpen agrarische ondernemers al jaren met onze ontzorgende payroll dienstverlening. Als officieel payrollpartner van LTO Arbeidskracht, hebben we ons payrolling concept aangepast op de wensen van agrarische bedrijven. We kunnen alles regelen rondom uw seizoenarbeiders of flexibele schil, van contractadministratie en verloning tot zorgverzekering en arbeidsrechtelijke zaken. We zijn recht door zee en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat u gewoon uw bedrijf kunt runnen.. Wilt u meer weten over payrolling en hoe wij u kunnen helpen? Klik dan hier. (link naar payroll)

Extra ondersteuning voor agrarische bedrijven

In de wet- en regelgeving rond seizoenarbeid is de afgelopen tien jaar veel veranderd. Wij zijn de flexpartner die u helpt om met die veranderingen om te gaan. Weet, dat als u met ons samenwerkt, u altijd kunt beschikken over de ervaring en expertise van de hele, landelijk actieve, Nedflex Groep. U krijgt één vast aanspreekpunt, met wie u alles kunt bespreken. Achter deze ervaren specialist staat een groot team, met juridisch medewerkers, salarisadministratie- en verloningsspecialisten en HR-medewerkers. Samen helpen we u om zo flexibel mogelijk te blijven. Ook houden we u op de hoogte van nieuwe of aankomende ontwikkelingen op het gebied van wetgeving. Samenwerken met Nedflex Nijmegen houdt eigenlijk in dat u uw team versterkt met een aantal specialisten – zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen. Ideaal toch?

Partner van LTO Arbeidskracht

Nedflex Nijmegen is officieel partner van LTO Arbeidskracht. We zijn dit al jaren en we zijn trots op het vertrouwen dat deze branchevereniging, die de steun en toeverlaat van duizenden agrarische ondernemers is, in ons stelt. Nedflex Nijmegen is tevens lid van de ABU, de grootste uitzendbond van Nederland. ABU lidmaatschap is voorbehouden aan uitzendondernemingen die netjes volgens de regels werken, transparant zijn en hun zaakjes op orde hebben.

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op. We maken graag kennis, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures