Bemiddeling van interim professionals

Nedflex Nijmegen bemiddelt tussen werkgevers en interim-professionals. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij organisaties snel voorzien van tijdelijk hoog gekwalificeerd personeel, zowel voor kort- als langlopende werkzaamheden en projecten. Specialisten die graag op interim-basis willen werken, doen er dan ook goed aan zich vrijblijvend in te schrijven.

Onze interimmers: Interim professionals met slagkracht

Bent u op zoek naar een interim professional? Met behulp van ons grote netwerk van professionals en uitzend- en detacheringsbedrijven, helpen wij een breed scala aan bedrijven en organisaties in Gelderland snel aan een interim-professional die direct een aanwinst voor uw organisatie is. Een Interim professional van Nedflex Nijmegen is een ervaren professional die de slagkracht heeft om vanaf dag één een project te leiden, uw organisatie door een crisis of overgangsperiode heen te loodsen, een verandertraject te managen, een fusie rond te krijgen of simpelweg uw team te versterken. 

Wij weten dat organisaties die op zoek zijn naar een interim professional deze doorgaan snel nodig hebben. Daarom is onze werkwijze er volledig op ingericht om u binnen zeer korte termijn te helpen aan de juiste persoon, met de juiste ervaring en de juiste skillset. We doen dit niet alleen snel, maar ook op een transparante, laagdrempelige en ongecompliceerde manier.

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Als u snel een perfect passende interim-professional nodig heeft, dan neemt u contact op met Nedflex Nijmegen. We kunnen snel schakelen en starten direct met de intake, of maken een afspraak voor binnen enkele uren. In dit gesprek, dat online, telefonisch of bij ons op kantoor kan worden gehouden, bespreken we uw wensen, behoeften en alles wat verder relevant is om u te helpen aan de juiste persoon. Meteen na dit gesprek starten wij met het maken van een voorselectie van mogelijk geschikte interim professional. We gebruiken hiervoor onze eigen regionale database, de database van de landelijk actieve Nedflex Groep en ons grote netwerk aan uitzend- en detacheringspartners.

We presenteren u op zeer korte termijn een aantal profielen van passende kandidaten die beschikbaar zijn. U kunt deze vervolgens uitnodigen en zelf de gesprekken voeren. Hier kunnen we u overigens bij ondersteunen. En wat als het ons niet zo 1, 2, 3 lukt om de perfecte kandidaat te vinden? Dan laten we u dat ook snel weten. U bent namelijk alleen geholpen met duidelijkheid.

Interesse? Geef dan snel uw vacature door of neem contact met ons op!

Ik ben interimmer en op zoek naar een leuke klus

Nedflex Nijmegen is doorlopend op zoek naar interim-professionals die open staan voor een uitdagend project of een inspirerende (tijdelijke) werkomgeving. Wij hebben namelijk regelmatig werk voor interim professionals die snel kunnen schakelen, de handen uit de mouwen van het overhemd willen steken en die graag een belangrijke rol willen vervullen binnen een organisatie.

Ons stappenplan voor de snelste route naar een mooie interim-functie:

  1. Na ontvangst van een actueel CV, plannen wij een intakegesprek in (telefonisch, online of fysiek) om elkaar beter te leren kennen en om wensen en verwachtingen in kaart te brengen;
  2. Toevoeging aan database Nedflex Nijmegen en de Nedflex Group (bestaande uit tientallen werving- en selectiebureaus in heel Nederland);
  3. Wij brengen CV en skillset actief onder de aandacht bij relevante bedrijven en organisaties.

Interesse? Stuur ons een actueel CV of neem contact met ons op!

Een landelijk netwerk van ervaren interim professionals

Als onderdeel van de Nedflex Groep, een landelijk actief, middelgroot uitzendbureau met een goed gevulde database aan professionals en een uitgebreid netwerk aan partners, kunnen we zowel werkgevers als interimmers snel verder helpen. We verbinden mensen en organisaties met elkaar en zijn voortdurend op zoek naar perfecte matches.

Wilt u een eigen pool aan interim-professionals? Ook dat is mogelijk. Handig ook, omdat u dan altijd direct inzicht heeft in het aantal beschikbare mensen die de kwaliteiten hebben die u zoekt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op. We maken graag kennis, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures