Nedflex voor de horeca

Wij houden van de horeca. We zijn er trots op, dat we al talloze horecaondernemers hebben kunnen helpen met onze ontzorgende dienstverlening. Dat we hen mogen voorzien van goed personeel, en dat we goed voor hun mensen zorgen middels onze uitgebreide payroll dienstverlening. Maar ook dat we hen met raad en daad bij kunnen te staan op het gebied van arbeidsrecht en HR. Nedflex Nijmegen: trotse flexpartner van de horeca.

Uitzendbureau voor horeca

Nedflex Nijmegen is hét uitzendbureau voor de horeca in de regio. Wij hebben een goedgevulde database vol gemotiveerde mensen, waarmee we gaten in uw personeelsplanning snel kunnen vullen. Als partner van KHN en tientallen horecabedrijven, kennen we deze sector van haver tot gort. We weten wat er van kandidaten gevraagd wordt en we weten op wat voor mensen u als horecaondernemer zit te wachten. Heeft u een vacature? Of heeft u voor kortere of langere periode uitzendkrachten nodig met ervaring in de horeca? Wij voorzien u snel en doeltreffend van enthousiaste, gastvrije en flexibele mensen die zo mee kunnen draaien.

Werving en selectie in de horeca

Heeft u een vacature? Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie voor horecabedrijven. We kennen de branche en we kennen de markt. Na een eerste gesprek, waarin we onder meer uw wensen en het functieprofiel bespreken, gaan we voor u op zoek. We maken hierbij gebruik van onze eigen database van horeca vakkrachten en van ons uitgebreide netwerk aan partners. Daarnaast gaan we ook online actief voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor uw functie. Binnen enkele dagen presenteren we u de eerste geschikte kandidaten. Wilt u meer weten over werving en selectie door Nedflex Nijmegen? Klik dan hier. (link naar pagina Werving & Selectie)

Payrolling in de horeca

Wij helpen horecaondernemers al jaren met onze ontzorgende payroll dienstverlening. Als officieel payrollpartner van KHN, hebben we ons payrolling concept toegespitst op de wensen van horecaondernemers en hun medewerkers. We zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en zorgen goed voor uw mensen, terwijl u tijd over houdt om u te richten op hetgeen waar u goed in bent: uw zaak runnen. Wilt u meer weten over payrolling en hoe wij u kunnen helpen? Klik dan hier. (link naar payroll)

HR ondersteuning voor horecaondernemers

Veel horecaondernemingen draaien op een kleine, vaste ploeg met een flexibele schil daar omheen. Vandaag de dag vergt het werkgeverschap veel van horecaondernemers. Wij helpen u hier graag bij. Wij beschikken namelijk, als onderdeel van de landelijk actieve Nedflex Groep, over meerdere HR-specialisten. Als partner van Nedflex Nijmegen, kunt u kosteloos gebruik maken van hun expertise. Dat geldt ook voor de expertise die wij in huis hebben op het gebied van arbeidsrecht en aanverwante wet- en regelgeving. Samenwerken met Nedflex Nijmegen houdt eigenlijk in dat u uw team versterkt met een aantal specialisten – zonder dat u die zelf in dienst hoeft te nemen. Ideaal toch?

Partner van Koninklijke Horeca Nederland

Nedflex Nijmegen is officieel partner van Koninklijke Horeca Nederland. We zijn dit al jaren en we zijn trots op het vertrouwen dat deze branchevereniging, die de steun en toeverlaat van duizenden horecaondernemers is, in ons stelt. Nedflex Nijmegen is tevens lid van de ABU, de grootste uitzendbond van Nederland. ABU lidmaatschap is voorbehouden aan uitzendondernemingen die netjes volgens de regels werken en die hun zaakjes op orde hebben.

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op. We maken graag kennis, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures