Ik zoek werk

Ik zoek werk in de regio Nijmegen

Heb je even geen werk en wil je graag direct weer aan de slag? Ben je op zoek naar iets in de horeca, agrarische sector of bouw? Of ben je meer op zoek naar een flexibele kantoorbaan, of een uitdagende interim-functie?

Vacatures in Nijmegen

Als uitzendbureau voor Nijmegen en de regio, staan wij klaar voor elke inwoner van ons mooie gebied. Wil je als uitzendkracht aan het werk in één van de sectoren waarin wij gespecialiseerd zijn en doorlopend veel werk hebben? We hebben bijna altijd vacatures in de horeca, agrarische sector, bouw en vaak ook in de retail. Ons volledige vacatureaanbod vind je hier. Ben je op zoek naar een tijdelijke baan of interim-functie? Ook hierbij kunnen we je helpen. Schrijf je in en upload je cv, of neem contact met ons op.

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Vacatures voor jou

Jij bent op zoek naar werk? Goed dat je hier bent. Want als hét uitzendbureau voor de regio Nijmegen kunnen we je daar goed mee helpen! Zoek jij een baan in Nijmegen? Top, we hebben een breed aanbod van interessante functies in de regio Nijmegen. Op deze pagina hebben we de nieuwste vacatures...

Werk in jouw sector

Heb je veel ervaring binnen een bepaalde sector, zoals de horeca? Ben jij helemaal in je element in de bouw? Nedflex Nijmegen heeft veel ervaring met het invullen van tijdelijke functies en vacatures in de horeca, agrarische sector, bouw en retail. Als jij graag in één van deze branches werkt, dan hebben wij altijd werk voor jou in jouw sector.

Wil je weten of jij het beste uit jouw CV haalt?
Deel jouw CV en wij geven tips die helpen bij je sollicitaties!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
Horeca-kok_web

Leerling kok bij Het Wapen van Bemmel

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures