Payrolling

Wilt u uw werkgeversrisico’s rond ziekte en verzuim fors terugdringen? Wilt u minder tijd kwijt zijn aan uw personeelsadministratie, terwijl uw medewerkers op tijd worden uitbetaald en alles op het gebied van werkgeverschap tot in de puntjes is geregeld? Dan is payrolling wellicht een aantrekkelijke optie voor u. En als u ervoor kiest om uw tijdelijke medewerkers bij Nedflex Nijmegen op de payroll te zetten, dan komen daar nog eens talloze voordelen bij; zo beschikt u ineens over de kennis en kunde van onze arbeidsrecht- en HR-specialisten!

Wat is payroll (of payrolling)?

Zoals u wellicht weet, is ‘payroll’ de Engelse term voor loonlijst. Houdt dit dan simpelweg in dat uw medewerkers bij ons op de loonlijst komen? Nee, want daarmee doen we onze uitgebreide, ontzorgende en op maat gesneden HR-dienstverlening geen recht.

Payrolling houdt in dat wij het volledige werkgeverschap voor onze rekening nemen. Wij zijn juridisch werkgever en nemen als uw partner de volledige verantwoordelijkheid en de werkgeversrisico’s over. Uw mensen komen dus bij ons onder contract en wij zorgen ervoor dat alle administratieve zaken rondom het werkgeverschap tot in de puntjes verzorgd zijn. Samenwerken met ons houdt voor u in dat u medewerkers aanneemt, aanstuurt en alle beslissingen neemt en dat wij de rest doen. Uw mensen profiteren ervan dat alles op en top geregeld is, terwijl u tijd overhoudt om u te focussen op het runnen van uw bedrijf.

Ondersteuning voor ondernemers

We maken het u en uw mensen graag makkelijk. We regelen alle werkgeverstaken voor u en richten een online omgeving in voor u en uw werknemers. In onze portal, die ook beschikbaar is via een handige smartphone app, kunnen zowel u als uw medewerkers altijd alle relevante documenten inzien. U kunt hier bijvoorbeeld eenvoudig de gewerkte uren doorgeven (dat is meteen min of meer het enige dat u hoeft te doen), terwijl uw werknemers hier onder meer hun loonstroken en jaaropgave kunnen vinden. Omdat Nedflex Nijmegen deel uitmaakt van de landelijk actieve Nedflex Groep, kunt u via ons kosteloos gebruik maken van juridische ondersteuning door onze arbeidsrechtspecialisten. Heeft u een vraag over werkgeverschap? Onze HR-specialisten staan voor u klaar. Wij horen vaak van klanten dat ze, sinds ze met ons samenwerken, het gevoel hebben dat hun team is uitgebreid met een reeks specialisten. En laat dit nu precies de bedoeling zijn…

De voordelen van payrolling

Kort samengevat, zijn de voordelen van payroll door Nedflex Nijmegen:

  • Geen risico’s rond ziekte en verzuim
  • Uw medewerkers altijd op tijd en conform de eigen CAO uitbetaald
  • Geen omkijken naar personeelsadministratie
  • Alles rondom het werkgeverschap tot in de puntjes geregeld
  • Kosteloos advies op het gebied van HR en arbeidsrecht
  • Oftewel: u kunt gewoon lekker ondernemen; wij regelen de rest

Wilt u meer weten over het ontzorgende payrollconcept van Nedflex Nijmegen? Neem dan contact met ons op!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
Horeca-kok_web

Leerling kok bij Het Wapen van Bemmel

Lees meer
Serveerster-koffie_web

Allround medewerker bediening (fulltime en parttime, Bemmel)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures