Nedflex voor de bouw

Heeft u extra mensen nodig voor uw bouwproject? Wij helpen u graag. Nedflex Nijmegen is al jaren een betrouwbare partner voor bouwbedrijven in de regio Nijmegen. Wij kunnen u voorzien van gemotiveerde vakkrachten en allround medewerkers, zodat u over voldoende mankracht beschikt om uw project tijdig af te ronden.

Vakkrachten en uitzendkrachten voor de bouw

Nedflex Nijmegen is dé specialist voor groot Nijmegen en Gelderland, wanneer het gaat om het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van uitzendkrachten in de bouw. Wij helpen u aan mensen voor zowel langdurige als kortlopende projecten. We kennen de markt, we spreken de taal en we zijn zeer goed bekend in de regio. Daarnaast weten wij hoeveel flexibiliteit er van bouwbedrijven wordt gevraagd. Zowel hoofd- als onderaannemers hebben voortdurend te maken met veranderende omstandigheden. Wij helpen u om hiermee om te gaan, door snel ervaren vakkrachten of extra handjes te leveren.

Bouwvacatures snel ingevuld

Heeft u voor kortere of langere periode medewerkers nodig met specifieke kwaliteiten? Wij vervullen uw vacature snel met een goede vakkracht, of het nu gaat om timmermannen, stellers, betonreparateurs, metselaars, projectleiders of werkvoorbereiders. Zit u te springen om extra handjes? Dan voorzien we u snel en doeltreffend van aanpakkers, van mensen die de handen uit de mouwen willen steken en die zo mee kunnen draaien. We beschikken over een goed gevulde database van vakkrachten en uitzendkrachten. Daarnaast maken wij als onderdeel van de landelijke Nedflex Groep deel uit van een groot partnernetwerk van uitzendbureaus, die elkaar versterken en helpen. We zijn een breed uitzendbureau en zijn ervan overtuigd dat wij nagenoeg elk type vakkracht kunnen leveren. Dat gezegd hebbende, zijn wij gespecialiseerd in de volgende segmenten:

 • woning- en utiliteitsbouw
 • civiele betonbouw
 • afbouw

Opleidingen voor vakkrachten in de bouw

Bij het bemiddelen van vakkrachten zijn opleidingen en behaalde certificaten van groot belang. Maar dat is niet altijd zaligmakend. Wij vinden het belangrijk dat iemand past bij uw bedrijfscultuur. Soms heeft u meer aan een vakman of -vrouw die één certificaat verwijderd is van het ideale profiel, maar wel perfect binnen uw team past. In dat geval kijken we samen naar de mogelijkheden voor een individueel opleidingstraject, zodat de gewenste vakkracht snel over de juiste papieren beschikt. In sommige gevallen kijken wij ook buiten de bouw. Ook omscholingstrajecten behoren tot de mogelijkheden.

Extra ondersteuning voor bouwbedrijven: payroll in de bouw

Naast het leveren van vakkrachten en allround uitzendkrachten aan bouwbedrijven, helpen wij ondernemingen in deze branche ook op andere vlakken. We kunnen uw volledige flexibele schil overnemen. Alle geworven tijdelijke mensen, ongeacht wie de werving heeft gedaan, komen bij ons op de loonlijst. Hiermee zijn wij juridisch werkgever. U stuurt uw tijdelijke krachten aan, wij doen de rest. Dit houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor goed werkgeverschap, een deugdelijke administratie, tijdige en correcte betaling, oftewel alles dat hoort bij het juridisch werkgeverschap. Dit scheelt u niet alleen tijd, u doet tevens afstand van alle arbeidsrechtelijke risico’s. Wilt u meer weten over payrolling en hoe wij u kunnen helpen? Klik dan hier. (link naar payroll)

Samenwerken met Nedflex Nijmegen

In de wet- en regelgeving is voor bouwbedrijven de afgelopen tien jaar veel veranderd. Wij zijn de flexpartner die u helpt om met die veranderingen om te gaan. Als u met ons samenwerkt, kunt u altijd beschikken over de ervaring en expertise van de hele, landelijk actieve, Nedflex Groep. U krijgt één vast aanspreekpunt, met wie u alles kunt bespreken. Achter deze ervaren specialist staat een groot team, met juridisch medewerkers, salarisadministratie- en verloningsspecialisten en HR-medewerkers. Samen helpen we u om zo flexibel mogelijk te blijven. Ook houden we u op de hoogte van nieuwe of aankomende ontwikkelingen op het gebied van wetgeving. Samenwerken met Nedflex Nijmegen houdt eigenlijk in dat u uw team versterkt met een aantal specialisten – zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen. Ideaal toch?

Waarom bouwbedrijven kiezen voor Nedflex Nijmegen

Dit zijn enkele voordelen die wij u, als flexpartner die gespecialiseerd is in de bouw, kunnen bieden:

 • Snel goed opgeleide vakkrachten
 • Grote database aan gemotiveerde uitzendkrachten
 • Korte opleidingstrajecten tot/voor vakkrachten
 • Administratie en verloning van uw flexibele schil volledig geregeld
  • Lagere administratieve lasten
  • Goed werkgeverschap gegarandeerd
  • Geen werkgeversrisico’s
 • Altijd kosteloos advies op het gebied van juridische zaken en HR

Nedflex Nijmegen is lid van de ABU

Nedflex Nijmegen is lid van de ABU, de grootste uitzendbond van Nederland. ABU lidmaatschap is voorbehouden aan uitzendondernemingen die netjes volgens de regels werken, transparant zijn en hun zaakjes op orde hebben. Het lidmaatschap van de Algemene Bond voor Uitzenders mag gezien worden als een kwaliteitskeurmerk.

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op. We maken graag kennis, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures