Werk in jouw sector

Heb je veel ervaring binnen een bepaalde sector, zoals de horeca? Ben jij helemaal in je element in de bouw? Nedflex Nijmegen heeft veel ervaring met het invullen van tijdelijke functies en vacatures in de horeca, agrarische sector, bouw en retail. Als jij graag in één van deze branches werkt, dan hebben wij altijd werk voor jou in jouw sector.

Ik wil graag in de horeca werken!

Werken in de horeca is altijd populair geweest – en dat wordt het straks ook echt wel weer. En dat is niet zo gek, want het is gezellig, dynamisch, je kunt vaak net zo veel werken als je wilt, en je bent echt met een team aan het werk om alles op rolletjes te laten lopen. Ook ontwikkel je in de horeca skills waar je de rest van je leven wat aan hebt. Je leert er omgaan met klanten en met druk(te), je leert er jezelf presenteren en je ontwikkelt je commercieel inzicht. Upselling en cross-selling? Dure woorden, maar in de basis is dat hetzelfde als de klant de perfecte, net iets duurdere wijn bij het gerecht adviseren. Klant blij, eigenaar blij. Maar bovenal leer je in de horeca proactief zijn en goed communiceren. En dat zijn essentiële skills voor bijna elke baan.

Dus: ben jij voor na de lockdown op zoek naar een leuke (bij)baan in de horeca? Heb jij wel oren naar werken in een café, restaurant, club of lunchroom? Schrijf je dan alvast in bij Nedflex Nijmegen en wij plaatsen je direct in onze horecapool. Wanneer ons land weer open gaat, zitten horecaondernemers namelijk weer te springen om talent en door je in te schrijven zit jij op de eerste rij!

Ik wil graag in de bouw werken!

Van helpende handjes tot vakmensen, wij hebben altijd werk voor mensen die graag in de bouw willen werken in Gelderland. Wil jij min of meer vast aan het werk in de bouw? We gaan direct kijken of jouw skills nodig zijn bij de bouwprojecten in de regio. Wil jij als uitzendkracht voor korte tijd wat bijverdienen? Onze klanten zijn altijd op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Schrijf je in bij Nedflex Nijmegen en wij plaatsen je direct in onze bouwpool. Bouwbedrijven zitten namelijk te springen om talent en door je in te schrijven sta je in no time (weer) op de bouwplaats!

Nog geen goede CV? Test dan je CV via Nedflex Nijmegen! Wil jij er helemaal klaar voor zijn om straks lekker aan het werk te gaan? Stuur ons je CV en je krijgt van ons gratis feedback over hoe het (nog) beter kan!

Ik wil graag op het land of in de kas werken

Nedflex Nijmegen is partner van veel agrarische bedrijven in de regiio Arnhem, Nijmegen en de Betuwe. Aangezien er in de omgeving van Arnhem, Nijmegen en de Betuwe altijd wel iets gezaaid, gepoot, geoogst of gepeld moet worden. We hebben voortdurend werk voor talent die op het land of in de kas willen werken om wat bij te verdienen. Schrijf je in bij Nedflex Nijmegen en wij plaatsen je direct in onze pool en je hebt snel werk bij een van de vele fantastische agrarische bedrijven in de omgeving van Nijmegen!

Ik wil graag in een winkel werken

Wil jij in een supermarkt klanten helpen bij de kassa, of ervoor zorgen dat alle producten mooi op tijd zijn aangevuld? Of wil jij je van je meest klantvriendelijke kant laten zien in een leuke winkel? Nedflex Nijmegen heeft doorlopend werk, vaak zowel voor kortere als langere periode, bij winkels en supermarkten in Nijmegen en omgeving. Ben jij op zoek naar werk in een supermarkt of winkel? Schrijf je in bij Nedflex Nijmegen en voor je het weet begroet jij je je eerste klanten in de winkel!

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Wil je weten of jij het beste uit jouw CV haalt?
Deel jouw CV en wij geven tips die helpen bij je sollicitaties!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures