De unieke werkwijze van Nedflex Nijmegen

De pijlers van onze werkwijze zijn transparantie, klantgerichtheid, de drang om te ontzorgen en de bereidheid om altijd maatwerk leveren. Op deze pagina leggen wij aan bedrijven en ondernemers uit wat ze van ons kunnen verwachten.

Ben je een kandidaat, en ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Klik dan hier!

Uitzendwerk is maatwerk

Personeelsdiensten zijn wat ons betreft altijd maatwerk. Dat begint bij goed luisteren waar we u mee kunnen helpen. We verdiepen ons in uw bedrijf en uw situatie, om u een samenwerkingsvoorstel te kunnen dat helemaal is toegespitst op uw wensen, uitdagingen en kansen. We communiceren helder en zijn transparant. Een offerte bij Nedflex Nijmegen is altijd een all-in prijs – u weet precies wat u krijgt en waar u voor betaalt.

Ontzorging

Of u nu gebruik maakt van onze uitzenddiensten en bemiddeling, backoffice ondersteuning of payrolling, onze werkwijze is gericht op totale ontzorging. We kijken voortdurend wat we méér voor u kunnen doen, of beter, zodat u de handen vrij hebt om uw bedrijf te runnen en gewoon te ondernemen.

We houden u op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en de arbeidsmarkt en denken met u mee, zodat u snel en soepel kunt meebewegen met veranderende omstandigheden en trends. Centraal in onze ontzorgende propositie staat de bereidheid om u te helpen met vragen. Onze experts staan tot uw beschikking - ‘Zeg het maar’ is immers niet voor niets ons mantra.

Certificeringen nedflex Nijmegen

Nedflex Nijmegen is lid van de ABU. ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. Dit houdt in dat u erop kunt vertrouwen dat u zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels. Nedflex is bovendien ISO 9001 en NEN 4400-1 gecertificeerd. Hiermee wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten. Wij zijn ook VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat je medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico’s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent.

KAM-management

Efficiëntie, transparantie en flexibiliteit zijn kernbegrippen die centraal staan in onze managementstructuur. Om dit te kunnen borgen, werken wij binnen een KAM-managementsysteem dat zich conformeert aan de vereisten die beschreven staan in de normen NEN-EN-ISO 9001:2015, VCU 2011/05, eisen van de opdrachtgevers en de wet- en regelgeving.

Nedflex heeft haar beleidsregels vastgelegd in een beleidsverklaring, vraag ze op via onze contactagina.

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Wil je weten of jij het beste uit jouw CV haalt?
Deel jouw CV en wij geven tips die helpen bij je sollicitaties!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures