BACK TO WORK

Ben jij er al klaar voor?

Langzaam komen er meer versoepelingen. Maar ben jij al wel echt goed voorbereid op het moment dat alles weer open mag? Dit is het moment om ervoor te zorgen dat je straks onbezorgd de deuren kunt opengooien en het juiste personeel gelijk klaar hebt staan om aan de slag te gaan.

Door te zorgen voor een flexibel team van medewerkers kun je op- en afschalen wanneer dat nodig is. En kun je nu dus alvast de medewerkers aannemen die je straks hard nodig gaat hebben. Met onze dienstverlening uitzenden zorgen wij ervoor dat je over voldoende personeel beschikt. Is er bijvoorbeeld iemand ziek of heb je ineens meer personeel nodig, dan gaan wij gelijk voor je aan de slag.

Wij zijn Nedflex Nijmegen, zeg het maar!

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 60 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat.

Gemak

In ons online portaal Mijn Nedflex regel je binnen 5 minuten je administratie. Als je de app download kun je deze altijd en overal raadplegen.

Flexibiliteit

Op- en afschalen wanneer dat nodig is. Zonnig weer? Zet snel extra medewerkers in. Moet onverhoopt alles weer dicht? Via Nedflex loop je minimale personeelsrisico’

Zekerheid

  • Je loopt geen risico’s rondom ziekte en verzuim
  • De medewerkers worden op tijd uitbetaald
  • Wij volgen 100% de CAO van je bedrijf

Gratis magazine

Lees in ons nieuwe magazine meer over onze dienstverlening en hoe je ervoor zorgt dat je al jouw personeelszaken goed geregeld hebt. Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast en download het magazine direct.

Wil je weten of jij het beste uit jouw CV haalt?
Deel jouw CV en wij geven tips die helpen bij je sollicitaties!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

shutterstock_659679115

Medewerker bediening (parttime, Grave)

Lees meer
shutterstock_684202219

Allround medewerker bediening (parttime, Fulltime Grave)

Lees meer
Serveren-diner_web

Chef bediening (fulltime, Grave)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures