Wie zijn wij

Nedflex Nijmegen wordt geleid door Nijmegenaar Roald Bergamin, een zeer ervaren specialist op het gebied van uitzenden, payroll en backoffice. Achter hem staat een 60-koppig team van Nedflex om u te helpen!

Een uitzendbureau met Nijmeegse roots

Nedflex Nijmegen is ca. vijf jaar geleden opgericht door Roald Bergamin, uitzend- en payrollspecialist en ondernemer in hart en nieren. Roald is geboren en getogen in Nijmegen en is als geen ander bekend met de zowel de regio als de specifieke uitdagingen van Gelderse en Nijmeegse ondernemers.

Wist u dat Roald een eigen column heeft, waarin hij lokale ondernemers op de hoogte brengt van actuele ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, flexibiliteit en personeelsbeleid? U kunt zijn columns hier lezen.

Powered by Nedflex

Roald wordt in de rug gesteund door Nedflex, dat in Roald een ondernemer herkende die zijn vak met gedrevenheid en passie uitvoert en die met zijn zeer klantgerichte benadering perfect past binnen de filosofie van Nedflex, dat zich richt op het ontzorgen van bedrijven. Deze filosofie wordt uitgedrukt in de slogan ‘Zeg het maar’, waarmee het bedrijf niet alleen aangeeft dat het vraaggericht werkt, maar ook dat het samen met partners op zoek gaat naar de best mogelijke oplossing.

Support van tientallen specialisten

Nedflex bestaat sinds 1992 en beschikt over een schat aan ervaring en een 60-koppig team van specialisten op het gebied van uitzenden, backoffice voor uitzendbureaus, payrolling en op maat gemaakte flexconstructies. Wanneer u ervoor kiest om samen te werken met Nedflex Nijmegen, profiteert u van de gecombineerde kennis en ervaring van de hele Nedflex groep.

Die kennis delen wij overigens proactief. Als u samenwerkt met Nedflex Nijmegen, dan houden wij u (kosteloos) op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen op de arbeidsmarkt of in het arbeidsrecht.

Contact met Nedflex Nijmegen

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op. We maken graag kennis, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Wil je weten of jij het beste uit jouw CV haalt?
Deel jouw CV en wij geven tips die helpen bij je sollicitaties!

Solliciteer nu op een van onze vacatures

foto 4 lawyer

Advocaat medewerker (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
foto 1

Gevorderde advocaat stagiair (fulltime, Nijmegen)

Lees meer
NEDFLEX-HORECA-00019

Zelfstandig werkende kok (ook 4 dagen mogelijk en in het weekend 1 dag vrij)

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Contact
Vacatures