Uitzendbureau

Nijmegen

Nedflex uitzendbureau Nijmegen

Uitzenden is niet alleen mensenwerk, het is bovenal maatwerk dat twee kanten op werkt. Enerzijds laten we het uitzendbureau precies aansluiten op uw bedrijfsvoering en wensen als werkgever. Anderzijds proberen wij zoveel mogelijk mensen uit Nijmegen en omstreken aan het werk te krijgen, of dit nu in flexibel of vast dienstverband is. Nedflex Uitzendbureau Nijmegen.

Ons concept biedt u de kans om alle uitzendwerkzaamheden en de verloning van tijdelijke krachten onder te brengen bij één partner. Wij doen er alles aan dat u tevreden zult zijn met dat besluit.

Werving & selectie

Nedflex Nijmegen werft en selecteert medewerkers die perfect passen binnen het door u vastgestelde profiel. Wij zijn ruim twintig jaar actief als uitzendorganisatie en hebben partnerschappen met een groot aantal uitzendbureaus. Wij kunnen op korte termijn een vaste pool van goede en gemotiveerde medewerkers voor u opzetten.

Payrolling

Medewerkers die u zelf werft of al geworven heeft, kunnen wij bij ons op de payroll plaatsen tegen een scherp tarief. Hiermee nemen wij bovendien een wezenlijk deel van uw personeelsadministratie uit handen en nemen wij alle werkgeversrisico’s van deze groep over. De flexibele krachten hebben contact met uw mensen over de uit te voeren werkzaamheden, maar wenden zich voor alle zaken rond hun contract, uren en vakantiedagen, tot ons. Zo kunt u zich echt richten op uw bedrijf.

Passie. Beleving. Betrokkenheid.

Met passie en betrokkenheid voeren wij de ontzorgende dienstverlening voor u uit. Het gaat ons niet om onszelf. Hierom bieden wij de mogelijkheid dit onder uw naam te doen. Uw naam blijft dan zichtbaar op de salarisstroken van uw medewerkers. Zo treden wij ook op administratief vlak op als één partij met één gezicht. Wel zo fijn.

Wilt u weten wat wij voor u specifiek kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

Loketfunctie

De ervaring wijst uit dat zowel de tijdelijke krachten als de opdrachtgever graag en veel gebruik maken van de gecreëerde loketfunctie. Uitzenden is en blijft mensenwerk. Zo blijven wij betrokken bij alle partijen en kunnen wij persoonlijk ondersteunen. Wij houden niet van korte relaties, maar zetten liever iets in op de lange termijn.

Als er iets is, regelen wij het.

Wanneer u kiest voor de uitzenddiensten van Nedflex Nijmegen, richten wij een toegewijd team in om de samenwerking te volbrengen. Dit team is er speciaal voor u, volledig betrokken bij uw bedrijf en medewerkers. Met een bereikbaarheid van 24/7 kunnen wij garanderen dat onvoorziene opengevallen diensten binnen 1,5 uur worden ingevuld.