Direct weer aan het werk via

Nedflex

De Flexpartner van

Nijmegen

Direct weer aan het werk!

Hé Horeca topper! Wat nu? Even geen werk? Geen paniek, daar hebben we bij Nedflex Nijmegen iets op gevonden! Wat dacht je ervan om een kijkje in de keuken te krijgen bij jouw leveranciers? Ja bij de tuinders en agrariërs die zorgen voor het voedsel wat normaal door jou wordt bereidt of wordt uitgeserveerd.

Ambitieus? Beschikbaar? Geïnteresseerd? Lees verder of meld je hier direct aan!

Werken in de Agrarische Sector

De tuinders, of te wel de agrarische ondernemers zitten nu met een grote uitdaging. Door Corona zijn alle buitenlandse medewerkers terug naar hun thuisland en komen ze hierdoor capaciteit te kort! Het goede nieuws is dat jij daar echt iets aan kan doen! Nedflex Nijmegen heeft in de regio Nijmegen meerdere ondernemers  waar jij direct en tijdelijk aan de slag kan. Zodra je weer kunt gaan werken in bijvoorbeeld de horeca (bij je oude werkgever) kun je weer terug naar je oude werkplek. Hiermee help je jezelf en anderen, hoe mooi is dat!

Ambitieus? Beschikbaar? Geïnteresseerd? Lees verder of solliciteer direct online!

Direct online solliciteren!

Ben jij een aan pakker,  Heb jij aanpassingsvermogen, Ben jij ambitieus, betrouwbaar, betrokken, een doorzetter, flexibel en ga je graag voor kwaliteit? Dan komen we graag met jou in contact! Hiermee help de tuinders en agrariërs met oogsten en verdien je ook nog eens conform de Open Teelt en/of Glastuinbouw CAO je weggevallen inkomen!

Ambitieus? Beschikbaar? Geïnteresseerd?

Direct aan het werk als Timmerman!

Hé topper, Ben jij een Timmerman die zijn vak serieus neemt en Goed is met houtbewerken?Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een stap verder in je vak? Wil je goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, uitzicht op vast dienstverband, prettige werksfeer en vooral fijne teamgenoten! Ben je ook nog eens flexibel, Heb je technisch inzicht, Weet je wat aanpakken is, Woon je in de regio Nijmegen en ben je voor lange termijn

Wij komen graag met je in contact als je een ambitieuze (leerling) Timmermannen en/of Timmervrouwen bent en direct aan de slag wilt voor meerdere opdrachtgevers in de bouw- en montagebedrijven in de regio Nijmegen!

Ambitieus? Beschikbaar? Geïnteresseerd?

Heb je nog vragen, wilt je weten specifieker weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Respect voor de Landelijke Corona richtlijnen

De adviezen en maatregelen om het Corona virus maximaal te controleren zijn tot en met 28 april van kracht. Onder andere sportaccommodaties en horeca blijven tot die datum dicht. Scholen blijven tot na de meivakantie gesloten. Alle evenementen met een meld- en vergunningsplicht zijn tot 1 juni verboden. Als je gaat werken via Nedflex Nijmegen respecteren onze opdrachtgevers en wijzelf de landelijke richtlijnen.

Weten welke richtlijnen we gezamenlijk respecteren? Klik hier voor de website van de Rijksoverheid!

Open solliciteren!

Je kunt natuurlijk ook solliciteren als je niet in de Horeca werkt en op dit moment tijdelijk je werk niet uitvoeren. Dus Ben jij een aanpakker,  Heb jij aanpassingsvermogen, Ben jij ambitieus, betrouwbaar, betrokken, een doorzetter, flexibel en ga je graag voor kwaliteit?